Afgelopen zondag was er tijdens de Parochiedag in het Eucharistisch Centrum ook een afscheid van Pastoraal werkster Edith Vos. Nu een paar dagen verder heeft zij onderstaand bedankje geschreven

Lieve mensen,
Na de geweldige parochiedag en het overweldigende afscheid heb ik wel even tijd nodig gehad om alles tot me door te laten dringen. Wat een prachtige viering was het, met een mooi groot parochiekoor!

En wat werd ik letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. In het bijzonder in de speeches van vice-voorzitter Angelique Liebens, van collega Wies Sarot en van Arie van de Wiel namens de pastoraatsgroepen. Ik was er echt verlegen mee. En daarna kreeg ik een prachtig boek. Dank aan iedereen die daar een bijdrage aan geleverd heeft. Wat een feest, al jullie verhalen, en wat staan er een mooie herinneringen en (bijbel)teksten in. Als laatste wil ik iedereen bedanken die een kaart stuurde, of een mailtje, en al die mensen die met cadeautjes en cadeaus in de rij hebben gestaan. Ik ben enorm verwend. Door alle boeken, bonnen, en andersoortige gaven zal ik voorlopig aan jullie blijven denken. En we zullen elkaar ook zeker weer tegenkomen.

Dank aan wie dit alles organiseerden, en dank aan jullie allemaal, dat ik zoveel jaar met heel veel plezier jullie catecheet en pastor mocht zijn. Edith Vos

Een terugblik op haar afscheid
Bekijk in de reportage waarin we met haar in gesprek gaan over deze dag. We kijken ook terug naar een aantal hoogtepunten van deze mooie dag.