Al een aantal jaren wandelen mensen vanuit de Inham en de Martinus met elkaar op de laatste vrijdag van de maand. We kijken terug op een mooi wandelseizoen met boeiende gesprekken. Over het thema van dat seizoen: Van U is de toekomst maar zeker ook gesprekken over wat er in de wereld allemaal gebeurt en hoe we ook ons leven en ons samenleven zien veranderen. Hoe ga je daarmee om?

We staan nu aan het begin van een nieuw (kerkelijk) seizoen: op vrijdag 30 september gaan we weer beginnen. We verzamelen om 9.00 uur in de Inham, waar we beginnen met een kort meditatief moment rondom het jaarthema van dit jaar: Aan tafel. Het thema dat ons door de PKN wordt aangereikt en waar we wat concrete gespreksonderwerpen hebben gekoppeld.

Je kunt dan denken aan bijv.:
• Herinner je je een bijzondere maaltijd?
• Welke tafelgewoonte heb je van huis uit meegekregen en houd je die nog aan?
We hopen elkaar ook tips tegen voedselverspilling te kunnen geven.

Met het thema en een gedachte die ons dan wordt aangereikt, wandelen we een uurtje door het Schothorsterbos. We praten onderweg met elkaar over het thema en zijn samen stil.

Als we zo tegen 10 uur weer terugkomen in de Inham, drinken we koffie/thee in de ontmoetingsruimte – eventueel op een andere plek dan we gewend zijn (afhankelijk van de grootte van de groep).

Voor 2022 zijn de data iets aangepast: we wandelen op 30 september, 21 oktober (i.v.m. de herfstvakantie) en 25 november. In december wandelen we niet in groepsverband gezien de data (23 of 30 december).

Spreekt het u aan en heeft u nog nooit meegewandeld? Kom gerust eens kijken.  Ook als u voor één keer komt of niet alle data kunt, bent u uiteraard van harte welkom.

Alvast van harte welkom op 30 september en ook daarna!

Met een hartelijke groet,
Magret van Wee (magret.v.wee@gmail.com) en Ria van Voorst (ria.voorst@kpnmail.nl)