Afgelopen zaterdagmiddag werd door de locatieraad van de geloofsgemeenschap Sint Martinus de vrijwilligersdag georganiseerd. Vele vrijwilligers kwamen naar de enorme gezelligheid en ontmoetingen. Iedereen werd al bij binnenkomst verrast door Margreet en Saskia.

Om ± 14:30 uur onderbrak Han van Schagen deze gezelligheid met een speech. Hij begon met de woorden: “Ik wil eigenlijk vandaag op de Martinusdag in ieder geval twee dingen zeggen: Welkom! Wat fijn dat jullie er zijn! En niet allen vandaag! Wat ben ik trots op jullie! Duim omhoog! Het is weer mooi om jullie op onze Martinusdag, ondertussen een goede traditie is geworden en dat willen we graag zo voortzetten, te bedanken voor jullie inzet, enthousiasme om de Martinus vitaal te houden.”

Uitreiking van de Martinuskaars
Een ander vast moment op de Martinusdag is, dat er een aantal vrijwilligers in het zonnetje werden gezet. Dit waren:

  • Bertus Smink
  • Bernadette van Wegen
  • Ria Snoeren
  • Tonny Snijders
  • Gerard Hilhorst
  • Ad van Dijk

Han eindigde met de woorden: “En denk aan ons motto: Zo doen we dat bij de Martinus!” Lees hier de volledige speech van Locatieraad voorzitter Han van Schagen

Gerard van Wee en Ton Schoonderbeek gingen na deze speech ook een aantal mensen bedanken. Dit waren de mensen van de werkgroep Communie.

Een terugblik op de vrijwilligersdag 2024

Op de onderstaande foto’s zie je hoe sfeervol en gezellig, geslaagd het was. Het is hiermee een uitnodiging aan iedereen om mee te doen!

Vrijwilliger worden? Doe mee!  Meld je hier aan.