Wie op zaterdag 28 oktober boodschappen doet in één van de winkelcentra in Amersfoort Noord (Kraailandhof, De Nieuwe Hof, Emiclaer of Vathorst) kan zomaar deze vraag krijgen. Een moment om even stil te staan bij verdriet en gemis om een dierbare naaste. Er staat een kraam met een banner met de woorden: ‘Ik mis je, overal en nergens’.
Hier kun je een kaarsje aansteken. Wie wil vindt er een luisterend oor. De kramen staan bij de winkelcentra van ‘s morgens 10 tot ’s middags half 4 (in Vathorst van 13 tot 16 uur). Er staat een kraam met een banner met de woorden: ‘Ik mis je overal en nergens’.


Een lichtbootje laten varen bij de vijver van Leo’s Oord

Ook ’s avonds is er van 19-20 uur gelegenheid voor een moment van samen zijn en het gedenken van hen die ons zijn voorgegaan.
Bij de vijver van Leo’s Oord.’s kun je een lichtbootje laten varen voor een dierbare die overleden is. Extra sfeervol en troostrijk juist als het donker is. Er klinkt sfeervolle live muziek en er worden gedichten gelezen. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen en jongeren.
‘Ik mis je’ is een initiatief van de geloofsgemeenschappen in Amersfoort Noord.
Heb je vragen? Laat het ons weten via mail of app: Bea van de Hoef, Ad van Dijk of Ans Kruisselbrink