Afgelopen zondag werd in het Eucharistisch Centrum Sacramentsdag gevierd. Voordat deze viering begon sprak Han van Schagen een welkomstwoord uit aan Diaken Antoon van Gaans
Allereerst wil ik u, diaken Antoon van Gaans van harte welkom heten in de versierde Sint Martinus. Ook al bent u al eerder aan de parochie gepresenteerd, wij vinden het fijn u te mogen verwelkomen in het Eucharistisch Centrum van onze parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort. U bent benoemd voor de komende vier jaar, L0 uur per week voor beide parochies. En daarvan snoepen wij vandaag al een aardig deel af. U gaat het Pastoraal Team versterken. lk heb begrepen dat u zich voornamelijk bezig zal
houden met liturgie en ook de link vormt tussen het Pastoraal Team en de Parochiƫle Caritas lnstelling, de PCl. En voorgaan in vieringen hoort daar uiteraard ook bij.

En vandaag ook deze viering samen met pastor Mauricio en dat wel op een heel bijzondere en speciale dag: Sacramentsdag. Bevlogen en betrokken vrijwilligers, die ik bij deze van harte wil bedanken, organiseren ieder jaar de Sacramentsdag, die echt als een traditie beschouwd kan worden in Hoogland en Amersfoort-Noord, en dit jaar heel speciaal is, omdat het weer kan. En ik vind het mooi dat u daarbij aanwezig bent.

Nogmaals welkom namens onze geloofsgemeenschap Sint Martinus en dat wil ik doen met het (kortstondig) aanbieden van een bos bloemen. wij wensen u met Gods zegen heel veel inspiratie en geluk bij al uw activiteiten.

Bekijk hieronder een aantal foto’s