WE KUNNEN STARTEN!!
Toen we in augustus vorig jaar begonnen met het inzamelen voor de zolder, durfden we niet te hopen dat we er met uw hulp al zo snel zouden zijn. De jeugd heeft koekjes gebakken, klusjes gedaan, kaarten verkocht en geholpen bij de catering. Ook zijn er vloertegels symbolisch verkocht en hebben we een keuken gekregen. We ontvingen een bijdrage uit het buurtbudget en hebben een sponsor voor de bouwmaterialen. Dat allemaal bij elkaar maakt dat we nu ruim € 23.000,- in kas hebben.

We gaan starten met de verbouwing!!
We zijn al begonnen met het opruimen van de zolder, die als opslag werd gebruikt. Alle spullen zijn zorgvuldig uitgezocht en worden vernietigd, verkocht of gedoneerd aan verschillende goede doelen.
Daarna kan het grote klussen beginnen. We beginnen met het isoleren van het dak om daarna alles mooi af te werken. Ook worden er stopcontacten gemaakt en een keuken, toilet en airco gerealiseerd. De jongeren gaan creatief aan de slag met de gedoneerde meubelstukken en ook de keuze van de inrichting ligt deels bij hen. Maar we kunnen het ook in deze fase niet alleen doen en hebben uw hulp nodig.


Klussers gezocht
We zoeken klussers. Man, vrouw, oud of jong. Het maakt niet uit. Handige handen hebben we nodig.
Maar we zoeken ook mensen die de koffie of lunch willen verzorgen. Want die handige handen moeten ook wat drinken of eten.
Bent u niet in de gelegenheid om te helpen maar wilt u toch wat doen? We kunnen ook dingen gebruiken als koekjes, frisdrank of broodjes. De klus groep wordt erg blij van een zelfgebakken taartje of iets lekkers voor op brood. 😊

  • Een korte lijst van wat we nodig hebben:
  • Klussers.
  • Vakmensen zoals een loodgieter, elektricien en een stukadoor.
  • Mensen die de catering willen verzorgen.
  • Spullen voor het klussen zoals: een steiger, trap en/of vouwladder, verfspullen, schoonmaak spullen of een bouwstofzuiger.
  • Spullen voor de catering zoals: fris, sap, broodjes, beleg, koffie, thee en lekkere versnaperingen
  • Bouwmaterialen zoals: Electra bedrading, Electra buizen, stopcontacten, een sanibroyeur en een hangend toilet met reservoir.

Kan en wilt u iets voor ons betekenen kunt u contact opnemen met de werkgroep door hier een email te zenden

Als werkgroep zijn wij nu al heel blij dat het project door de parochie breed gedragen wordt en willen iedereen alvast hartelijk bedanken voor de hulp. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Tot slot lees hier de speciale folder die voor dit doel is gemaakt