Dit keer gaat Gerard Hilhorst in gesprek met Saskia Meeuwessen. Zij is nauw betrokken bij onze geloofsgemeenschap Sint Martinus, zoals o.a. de Pastoraatsgroep, Sacramentsprocessie en Hoogland Goes Blackgospel.

“Ik sta hier bij het katholieke hart”
Bij de grote beukenboom hebben we een opname gemaakt, waarin zij vertelt wat de corona-crises met haar doet en wat dit voor haar betekent. Zo horen wij haar zeggen:” Ik sta hier bij het katholieke hart en deze beukenboom symboliseert voor mij de Martinus; stevig, met twee benen op de grond en groot. Ik ben daarom blij dat nu in deze geloofsgemeenschap zoveel creativiteit aan het ontstaan is.”
Door een ongelukje van een van onze vrijwilligers, bezorgt zij nu ook het Martinusbericht bij een aantal parochianen thuis. Dat vindt ze fijn. Ze heeft daarover een volgende reactie: “Het leidt vaak tot mooie gesprekken als ik dit blad bezorg. Dan zie ik hoe deze crises mensen raakt en wat het met ze doet.”
Het volledige verhaal van Saskia Meeuwessen kunt u zien op het YouTube kanaal van de Geloofsgemeenschap Sint Martinus en ook hieronder