In het carnavals weekend van 2022 werd een echte carnavals fietstocht georganiseerd door C.S. Eemschuumers. een van de locatie waar een stop werd georganiseerd was bij de pastorie. Ellen de Ridder, schreef haar ervaringen op en lees haar ervaringen.

Via Raadslid Tom van den Hoven begreep ik dat ‘mijn locatie’ voor de fietspuzzeltocht de kerktuin/pastorie zou zijn. Daarom hebben we 1,5 week van tevoren een afspraak gemaakt met Ad van Dijk. Na een warm welkom met een kopje koffie namen we de plannen en de mogelijkheden door. Totaal verrast waren we dat de mogelijkheden eindeloos waren. Er was allerlei materiaal al in de Pastorie aanwezig, zoals verlengsnoeren, picknicktafels, partytent, chafing dishes, prullenbakken, etc. Alle materialen konden we zo gebruiken. Wat een goede gastvrijheid!
Afgesproken dat ik de sleutel de vrijdag van tevoren kon komen ophalen en na afloop weer kon terugbrengen. Ideaal.
Het verliep allemaal vlekkeloos en de locatie was perfect. De deelnemers vermaakten zich aan de picknicktafels op het terras en wij waren van alle gemakken voorzien. Na afloop van het evenement was het ook geen probleem om nog wat materialen en afval een dag te laten staan. De volgende dag de laatste dingen netjes opgeruimd en de sleutel weer ingeleverd.

Het was enorm fijn dat er zoveel materiaal voor ons beschikbaar was en beschikbaar werd gesteld. Het feit dat we tijdelijk de sleutel mochten gebruiken was ook heel fijn, dit gaf ons vrijheid om spullen te brengen en op te halen op de momenten dat het ons uitkwam. Het contact met Ad verliep ook prettig. Nadat we elkaar gezien hebben op de Pastorie hebben we daarna via de telefoon en app contact gehad en dit verliep prima.

Ik denk dat wij voor het eieren bakken geen betere locatie hebben kunnen wensen en ik denk dat dit voor Hoogland ook de Pastorie op de kaart heeft gezet als geschikte locatie voor evenementen. Ik verwacht namelijk dat nog niet veel Hooglanders op de hoogte waren van de mogelijkheden op deze locatie.

Huur van De Pastorie
Wil je meer weten over de verhuur mogelijkheden van de pastorie. Lees hier meer over onze de mogelijkheden en wat wij bieden.