Nu de corona weer in opmars is, blijft het nog steeds onverantwoord om artikelen in de kerken te verzamelen en rond te brengen. Daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om het anders te doen. Een groot deel van de gezinnen in Nederland heeft het nog steeds financieel erg moeilijk. Was het eerst de Corona die hen de das om deed, dan zijn het nu wel de hoge energiekosten die iedereen parten speelt.

Kent u een alleenstaande, een echtpaar of een gezin dat in de kersttijd wel een financiƫle warme hand toekomt, neem dan graag voor 1 december contact met mij op.
Ook dit jaar moet het op 25 december weer Kerst zijn voor iedereen. Gelukkig hebben we de Kerstpakkettenactie in Hoogland en Amersfoort-Noord. Negen kerken organiseren deze al jaren met elkaar.

Vanwege de Corona vragen we wederom niet om artikelen, maar om een financiƫle bijdrage.
U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening NL39 RABO 0123 0031 13 t.n.v. Diaconie PKN Hoogland/ Amersfoort-Noord o.v.v. kerstpakketten.
Met uw bijdrage kunnen wij warmte en aandacht geven aan onze parochianen die het juist in deze tijd zo hard nodig hebben. Ook kunt u na de viering een bijdrage deponeren in de welbekende rode doos achter in de kerk. Ook deze opbrengst komt ten goede aan de kerstactie.

We hebben elkaar hard nodig!!

Namens de Martinusgemeenschap,
Margreet Franck- de Bruijn, tel. 033 – 480 69 76 e-mailadres: h.w.franck@planet.nl