Als Werkgroep Verhuur willen we met een promotiefilm De Pastorie onder de aandacht brengen bij nieuwe huurders. Zo dragen we bij aan de vitaliteit van onze geloofsgemeenschap. 

Cameraman Bert Verlinden en Anita Petten reageerden enthousiast toen we hen hiervoor benaderden. Bert is lid van de Eemfilmers en Anita kent u als medewerker van het Centraal Secretariaat. Gerard Hilhorst maakte samen met hen een promotiefilm en na afloop van dit project sprak hij met ze.

De wereldse functie van dit gebouw
Bert sprak vol bewondering over De Pastorie. Het gebouw heeft volgens hem een wereldse functie met een mooie uitstraling. Hij heeft daarom geprobeerd de karakteristieke eigenschappen en unieke sfeer te accentueren. Dat is hem heel goed gelukt. Op de vraag wat hij de mooiste ruimte vond in De Pastorie, antwoordde Bert dat hij de kapel erg vindt aanspreken. Het heeft iets mystieks dat hem raakt. Daarnaast is hij onder de indruk van de kracht van eenvoud die de ruimte uitstraalt.

Verhuur van de pastorie verbindt ons
Anita Petten heeft de promo ingesproken. Zij vertelde ons dat ze het leuk vond om te doen. Zo kunnen we de veelzijdige mogelijkheden van de ruimtes laten zien. Zij vindt het belangrijk dat De Pastorie in Hoogland en daarbuiten meer in beeld komt om te huren voor allerlei activiteiten. Gebruik door uiteenlopende groepen verbindt ons met elkaar. We blijven zo ook zichtbaar. Dat is belangrijk voor ons voortbestaan.

De Pastorie in Hoogland ademt de rijke historie uit
Dus bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor overleg of het organiseren van activiteiten?
Kijkt u verlangend uit naar een inspirerende omgeving voor gesprekken, therapie of bijeenkomsten met diepgang?
Is ruimte wenselijk voor uw vereniging, stichting, beroepsvereniging, gezondheidsorganisatie of ander bedrijf? U bent welkom.
Gewoon nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de nieuwe pagina op deze site, waar u ook de promo kunt zien.

Ad van Dijk, coördinator verhuur
Bel voor meer info met hem: 06-42142379