Afgelopen woensdag namen we een kijkje bij de Open tuin en Sint Martinuskerk. Aldaar aangekomen gingen de handen omhoog dat dit georganiseerd wordt in deze zomervakantie. Het past helemaal bij de uitnodigende en open geloofsgemeenschap die we willen zijn. De prachtige tuin als oase van rust voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Een mooie plek voor zomerse ontmoetingen. Iedereen kan een kaarsje opsteken in de Mariakapel of een bezoekje brengen aan de begraafplaats. De aanwezige bezoekers vonden het fijn dat er een moment is om in de pastorietuin op een bankje te kunnen zitten, of gewoon in de schaduw van de oude beukenboom even bij te kunnen komen. In deze ontmoetingen ervaarde iedereen de aandacht voor elkaar en komt nieuwe energie vrij. De kleine gesprekjes kunnen een groot effect hebben.

We hebben nog een 3 weken zomervakantie. Tot en met 21 augustus is ook het tuinhek (rechts van het kerkplein) elke dag geopend.

Elke woensdag is iedereen van harte welkom tussen 15-17 uur. Je kunt dan ook orgelmuziek beluisteren en we serveren koffie of limonade.