De Gerarduskalender, uitgebracht door Klooster Wittem, is een scheurkalender met elke dag op de voorkant een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken, onder het motto: ‘elke dag een beetje spirit!’. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, bezinningsteksten, puzzels en informatie over verschillende onderwerpen.
De kalender is bedoeld om elke dag goed te kunnen beginnen. De spreuk op de voorkant en de moppen, puzzels en informatie op de achterkant geven u aan het begin van de dag een positief gevoel.
De kalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom Klooster Wittem. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd (zie hier op hun site).

De Gerarduskalender 2023 kost € 9,00

De kalender is ook dit jaar weer te koop in Hoogland. Wij hebben de verkoop overgenomen van Sjaak en Annie de Wit, die dit jarenlang met plezier hebben gedaan. Dank daarvoor! Van hen hebben wij een adressenlijst gekregen van mensen die de kalender altijd al kochten. Met deze mensen nemen wij contact op.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de kalender en er ook graag een ontvangen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Zie onze telefoongegevens hieronder.

Jori van Gils en Kees Tondeur
Tel. 033 – 4804959