Zondag 5 februari treden 8 lokale podiumkunstenaars op in de huiskamers van Hoogland. In de Pastorie treedt het A capella damesquintet onder leiding van dirigente Lea Zantinge op. Door omstandigheden komt het zangduo Bram & Màrchien geen optreden bij ons verzorgen.

Hun optredens zijn om: 12:00, 13:30 en 15:00 uur

Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren in ons mooi Hoogland wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen je Hoogland om te komen genieten van lokale amateurkunst.
Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten. Bij elke deelnemende locatie treedt de podiumkunstenaar drie keer een half uur op tussen 12:00 en 17:00. De locaties zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen.

In de bijlage lees hier je welke podiumkunstenaars hier in Hoogland komen optreden. Deze bijlage wordt je aangeboden door de redaktie van de Martinusberichten. Print deze voor je zelf uit.

Na afloop wordt er een ENERGIEKE vrijwillige bijdrage aan u gevraagd!

Wil je buiten de Hooglandse grenzen artiesten bezoeken ga naar de site van Gluren bij de Buren!