Vorige jaren was de verkoop van handgemaakte sap, jam, zelfgekweekte aardappelen, groente en fruit telkens een groot succes. Opnieuw organiseren we daarom met plezier voor het 5e jaar de actie Martinus Streekproducten.

De opbrengst is dit jaar voor vervanging van tafels en stoelen in onze Pastorie. De Vrienden Martinus hebben toegezegd de opbrengst te verdubbelen. Wat een mooi gebaar!
Zo kunnen we extra investeren in levendige activiteiten in onze Pastorie ‘Uit de dromen van de lente, wordt in de zomer jam gemaakt’
De tijd is alweer begonnen dat we oogsten van al het goede dat de natuur ons geeft.

Vanaf zondag 7 juli staat achter in de kerk een mand om te vullen met ingemaakte potjes van al het lekkers. Inleveren kan ook op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur in De Pastorie. De verkoop start tijdens de openstelling van kerk en tuin in de zomervakantie. De eerste keer zal zijn op woensdag 24 juli van 14.00-16.00 uur.
In augustus breiden we de verkoop uit op zondagen in de kerk en doordeweeks in de Pastorie. U maakt ons dan extra blij met het doneren van nieuwe aardappelen, verse groenten en fruit. Fijn als u opnieuw meedoet met het delen van onze overvloed. Alvast hartelijke dank.

Margreet Gorter, Margreet Franck, Brigitte Duijvesteijn en Ad van Dijk