Streamen en orde van dienst

Hier bent u op de juiste plek om de stream vanuit de Franciscus Xaveriuskerk te volgen.
De uitzending begint altijd 10 minuten voor het feitelijke begin van de viering.

attentie! 
Op zondag 2 oktober kan onze Franciscus Xaveriusgemeenschap, evenals de andere geloofsgemeenschappen, geen eigen viering houden. Vanwege de jaarlijkse parochiedag is er alleen een viering in het Eucharistisch Centrum in Hoogland. Via de website van Sint Martinus kunt u die viering om 13.00 uur volgen.

Op de meeste zondagen komt de verbinding tot stand om 10.20 uur, op de zondagen dat er een eucharistieviering is wordt u om 10.50 uur met de kerk aan ’t Zand verbonden.

Op deze 2e zondag in de Vredesweek moest de geplande eucharistieviering vervangen door een viering van Woord en Gebed vanwege ziekte van pastor Meneses. Lex van de Haterd van de werkgroep voorgangers nam het over.
U kunt de viering hier terugkijken. (De opname van de viering begint op 12.50)

Op zondag 18 september vierde de geloofsgemeenschap Vredeszondag. In een Viering van Woord en Gebed werd   aan dit thema zingend, luisterend en biddend invulling gegeven.
U kunt de viering hier terugkijken

Zoals gebruikelijk kunt u de viering van Woord en Gebed van deze zondag, 11 september, hier terugkijken.

Klik hier

Op zondag 4 september was er een viering van Woord en Gebed. U kunt deze viering hier terugkijken.

Op zondag 28 augustus was er een viering van Woord en Gebed in de Franciscus Xaveriuskerk.
U kunt die viering hier terugkijken.

Op zondag 21 augustus vierde de geloofsgemeenschap Franciscus Xaverius de eucharistie. Pastoor Joachim Skiba was de voorganger. U kunt deze viering hier terugkijken.

Op zondag 14 augustus vierde onze geloofsgemeenschap een  dienst van Woord en Gebed. Er was ook aandacht voor Maria ten Hemelopneming. 
U kunt de viering hier terugkijken.

Op zondag 7 augustus vierde de geloofsgemeenschap Franciscus Xaverius de zondag met een viering van Woord en Gebed.
U kunt deze viering hier terugkijken, (op 10 minuten in de opname begint de  viering)

Op zondag 31 juli kwam onze geloofsgemeenschap bijeen voor een viering van Woord en Gebed. Monique Derks verzorgde de overweging.

U kunt de viering hier terugkijken

Op zondag 24 juli was er een viering van Woord en Gebed. Ruth van der Vliet verzorgde de overweging, als inleiding op het slotlied sprak interim-dirigent Gert Bremer behartenswaardige woorden over onze zang in de liturgie. U kunt deze viering hier terugkijken.  
Helaas ontbreekt de audio-weergave van de eerste 15 minuten, daarvoor onze verontschuldiging.

Op zondag 17 juli vierde onze geloofsgemeenschap op de 16e zondag door het jaar, eucharistie. U kunt deze viering hier terugkijken.

Zondag 10 juli is de 15e zondag door het jaar C in de liturgische kalender. Onze geloofsgemeenschap kwam bijeen voor een viering van Woord en Gebed, u kunt die hier terugkijken.

3 Juli is de 14e zondag door het jaar C. De geloofsgemeenschap Franciscus Xaverius kwam bijeen voor een viering van Woord en Gebed, u kunt die hier terugkijken.

Op zaterdag 28 mei, de zaterdag na Hemelvaart, wordt in Amersfoort de traditionele Vrouwevaert gehouden, de bidtocht tot Onze Lieve Vrouw van Amersfoort. De tocht volgt, beginnend in de Oud Katholieke kerk van Sont Joris aan ‘ Zand, de traditionele route en eindigt in de Franciscus Xaverius met een viering van Woord en Gebed. Die viering kunt u hier terugkijken. De viering begint op 33 minuten vanaf het begin van de registratie.

zondag 2 oktober GEEN VIERING in de SFX

Het is parochiedag zondag. Deze dag start in de Martinuskerk om 13.00 uur met een viering

Recente overwegingen

Centraal secretariaat - RK Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort | Kerklaan 22 | 3828 EB | Hoogland | Privacyverklaring