Streamen en orde van dienst

Hier bent u op de juiste plek om de stream vanuit de Franciscus Xaveriuskerk te volgen. De uitzending begint altijd 10 minuten voor het feitelijke begin van de viering.

Op de meeste zondagen komt de verbinding tot stand om 10.20 uur, op de zondagen dat er een eucharistieviering is wordt u om 10.50 uur met de kerk aan ’t Zand verbonden.

Aankomende online diensten

We vieren in de kerk en online. Klik op ‘Meekijken’ om de aankomende dienst via internet mee te vieren.
Terugkijken kan natuurlijk ook.

Zondag 22 januari vierde de geloofsgemeenschap een dienst van Woord en Gebed, u kunt die hier terugkijken.

De viering van Woord en gebed van zondag 15 januari, de zondag aan het begin van de gebedsweek voor de eenheid, kunt u hier terugkijken.

Het hoogfeest van de Openbaring des Heren, Driekoningen op 8 januari, werd gevierd met een Woord en Gebedsviering. U kunt hier terugkijken.

Op Nieuwjaarsdag kwam de geloofsgemeenschap bijeen voor een viering van Woord en Gebed, u kunt deze viering hier terugkijken.

De medewerkers van de Werkgroep Streamen wensen u van harte een Zalig Nieuwjaar.

De geloofsgemeenschap vierde het Hoogfeest van Kerstmis met een Woord- en Communiedienst. U kunt hier terugkijken en we wensen u een Zalig Kerstfeest!

DeKerstnachtviering was dit jaar een viering van Woord en Gebed. U kunt deze viering hier terugkijken. We wensen u van harte een zalig Kerstfeest.

Op vooravond van Kerstmis was de bijeenkomst ‘nu zijt Wellekome’, U kunt deze hier terugkijken.

In de avond van de 4e Adventszondag werd in de Franciscus Xaveriuskerk aangeboden ” a festival of nine lessons and carols”.

U kunt hier terugkijken

 

Viering van Woord en Gebed 29 januari 2023 om 10.30 uur

 

 

Recente overwegingen