Zoals op vele vlakken in de huidige maatschappij en binnen de kerkgemeenschappen is er veel vraag naar ondersteuning. Wij vragen op dat gebied ook jullie hulp: de werkgroep Vormselvoorbereiding heeft hard extra mensen nodig!

Naast de lessen en bijeenkomsten die Klaartje en Suhail verzorgen, is er ook een “secretariële taak”. Globaal houdt dit in dat er met Suhail en Klaartje in juni overleg is om de aankomende Vormelingen uit te nodigen mee te doen met het project. Belangrijkste taken zijn mailen met secretariaat (Anita Petten), selecteren van kinderen uit een excel-bestand, overzichtjes maken, ruimtes reserveren in de Pastorie, bestanden in Gmail beheren… dit is allemaal vanuit huis op zelfgekozen momenten te doen. Jacqueline zal voor de “warme overdracht” daarvan zorgen.

Ook kunnen Klaartje en Suhail versterking gebruiken op het gebied van het geven van de lessen uit het projectboek. Misschien een beetje spannend, maar een mooie verrijking voor jezelf! En bij twijfel of het wat is, gewoon met Klaartje gaan zitten om het boek en haar ervaringen te bespreken! En die zijn altijd inspirerend!

Hoop dat jullie interesse is gewekt!

We hopen van jullie te horen!

vormselolva@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Vormselvoorbereiding,

Klaartje Hadida, Suhail Tafur en Jacqueline Duijvestijn