Het Brandpunt houdt op 14 oktober weer een lieddag, met als rode draad de liturgische liederen van Andries Govaart. Veel van zijn liederen zijn opgenomen in protestantse en katholieke liedbundels. Onlangs verscheen zijn bundel ‘De weg die je goeddoet’

We gaan een dag lekker zingen met elkaar, o.a. liederen als ‘Dat je de weg mag gaan die je goeddoet’ en ‘Zing voor Gods licht’. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Kees van Mechelen. Andries Govaart zelf zal een toelichting geven bij zijn liederen. Er is koffie en thee met iets lekkers en ruim voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. Komt en zingt het voort!

MuCoBra – Muziek Commissie Brandpunt – nodigt iedereen die van zingen houdt van harte uit! We gaan bekende en minder bekende liederen zingen, je hoeft geen lid te zijn van een koor en ook geen bepaald niveau te hebben. Gewoon een dag lekker meerstemmig zingen met elkaar, onder leiding van dirigent Kees van Mechelen en begeleid door Dick van der Niet op vleugel en Anja van den Bedem op fluit.

Waar en wanneer

Op zaterdag 14 oktober 2023 van 10.30 tot 16.00 uur, in de kerkzaal van de Oecumenisch Centrum Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101 in Amersfoort. De zaal is open vanaf 10.00 uur. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Lunch zelf meebrengen; voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden en kosten

Tickets voor deze lieddag zijn €15.00 (Vrienden van Het Brandpunt betalen €10) en te koop via deze link: https://mucobra.weticket.com of via https://hetbrandpunt.net/lieddag/
U krijgt de tickets dan per mail toegestuurd, naast ontvangt u een week van tevoren een pfd met de muziek. Heeft u nog vragen, mail dan naar mucobra@hetbrandpunt.net.