Zaterdag is het 11 november, de dag dat in heel Vathorst en Hooglanderveen je lampje branden mag! We vieren die avond Sint Maarten en dat doen we met een lampionnenviering mét inzameling voor de Voedselbank in de St. Josephkerk.

Sint Maarten gaat om delen, hoe dat precies zit hoor je tijdens de korte lampionnenviering in de kerk. Kom vanuit Vathorst of Hooglanderveen met je lampion naar de St. Josephkerk, waar je om 18.30 uur samen gaat luisteren naar het verhaal van Sint Maarten en de 11 november-liedjes zingt. En neem dan ook houdbare, verpakte lekkernijen mee voor de Voedselbank. We zamelen deze in, zodat de honderden kinderen in Amersfoort die in armoede leven ook een feestelijke maand tegemoet kunnen zien! Tijdens de viering nodigt diaken Antoon je uit om ze in te leveren.

Kom je ook? Om 18.00 uur start de lampionnenwandeling naar de viering: bij ICOON Vathorst én op het kerkplein in Hooglanderveen. De Lampionnenviering is zaterdag 11 november van 18.30 tot 18.50 uur in de St. Josephkerk, van Tuyllstraat 27 in Hooglanderveen. En daarna ga je natuurlijk bij de huizen langs!