Naast de vieringen op zaterdagavond is het ook mogelijk om je op zondagmorgen te verdiepen in Parochiezaal St. Joseph. En de dag op een andere en ontspannen manier te beginnen. Altijd rond het Bijbelverhaal.

Wandelen

Op de eerste, derde en vijfde zondag van de maand kun je meedoen aan Wandelen op Zondag. De start is om 10.00 uur in de Mariakapel van onze kerk. We lezen het evangelie of de psalm van de dag, steken een kaarsje op bij Maria en gaan dan op weg voor een wandeling van maximaal 1.5 uur. We sluiten af met een kop koffie op thee in de Parochiezaal. Eerstvolgende mogelijkheid: 19 februari, 5 en 19 maart.

Avontuur

Op de tweede zondag van de maand zijn kinderen en hun ouders welkom bij het Zondags Avontuur. Aan de hand van het thema uit het Bijbelverhaal krijgen de kinderen een avontuurlijke opdracht, waar oplettendheid en soms ook snelheid nodig is. Er wordt gespeurd, gepuzzeld en gebouwd. En soms is snelheid en lenigheid wel handig. De ouders doen soms met hun kinderen mee, maar krijgen vooral de mogelijkheid om over het verhaal verder te praten en gedachten uit te wisselen. De start is telkens om 10.00 uur in de Parochiezaal, de afsluiting om 11.00 uur met eigen gebeden en een kaarsje bij Jozef. Eerstvolgende mogelijkheid: 12 februari en 12 maart.

Ontbijt

Op de vierde zondag maken we ruimte voor het Zondags Ontbijt. Er wordt om 10.00 uur een smakelijk ontbijt geserveerd voor jong en oud. En er is telkens een gast aan tafel, die vanuit haar / zijn inspiratie vertelt over omzien naar de ander. Over hulp aan de achterblijvers in Oekraïne, de steun aan mariniers op missie en hulp aan vluchtelingen in Soedan. Voor de kinderen is er een eigen spellentafel. De afsluiting is om 11.00 uur met een korte samenkomst in de kerk. Eerstvolgende mogelijkheid: 26 februari en 26 maart.

Doe je mee? Je bent van harte welkom! De deelname aan de activiteiten is gratis, een vrije gift is mogelijk.