Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11 november 2021
19:30 - 21:30

Locatie
Voedselbank

Categorieën Geen Categorieën


In Amersfoort zijn particuliere fondsen, geloofsgemeenschappen en stichtingen actief die hulp bieden aan mensen met een financiële uitdaging. Veel van deze fondsen zijn aangesloten bij Pact Sam Sam, het platform van particuliere fondsen in de armoedebestrijding Amersfoort

Op 11 november 2021 organiseren wij een bijeenkomst voor alle fondsen en organisaties/burgerinitiatieven die hulp bieden bij armoede in de regio, om de samenwerking en vindbaarheid voor mensen met financiële obstakels te versterken.

Hoe vindbaar zijn de fondsen en professionals voor mensen in nood? Hoe voorkom je als fonds dat je een lastig puzzelstukje wordt dat weer net niet past op die ene hulpvraag? En hoe zorg je dan dat de hulpvrager wel de juiste hulp bereikt? “Armoedebestrijding werkt beter als alle particuliere instanties een gesloten vangnet vormen voor mensen die anders tussen wal en schip dreigen te vallen”.

Op deze avond is Stella de Swart gastspreker over het onderwerp van deze avond. Stella is ‘ervaringsdeskundige’ in schulden en ernstige geldnood.

Praktische informatie:
Doelgroep: Fondsen op het gebied van armoede in de regio Amersfoort
Datum: 11 november 2021
Tijd: inloop: 19.00 uur start programma: 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: Voedselbank Amersfoort, Argonweg 10, 3812 RB Amersfoort
Aanmelden: secretariaat@pactsamsam.nl
Kosten: Geen