Een aantal vrijwilligers van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort neemt deel aan de bereikbaarheid van onze parochie. Het is een heel fijne èn heel belangrijke taak binnen onze Parochie. De vrijwilligers doen dit door eigen tijd beschikbaar te stellen om deze telefoon buiten kantoortijden te beantwoorden. Dit natuurlijk alleen voor spoedgevallen. Deze spoedgevallen betreft vooral uitvaarten die in dezelfde week nog geregeld moeten worden. Vaak bellen dan ook vooral de uitvaartondernemers naar deze telefoon. Zij regelen voor onze parochianen deze uitvaarten.

Heel graag zouden we meer vrijwilligers binnen deze dienst in kunnen zetten. Dat verlicht degenen die nu best vaak deze taak op zich nemen. Na het vertrek van Josephine van Pampus is die taak echt veel omvangrijker geworden voor hen. Josephine had een heel groot aandeel in deze dienst.

Wanneer je nu denkt, dat zou ik graag willen doen, al gaat het maar om een middag en avond of weekend in de week of misschien een paar middagen/avonden in de week of maand. Neem contact op of meld je aan. Samen bouwen we zo aan onze Parochie en aan de bereikbaarheid voor mensen die steun van ons op dat moment hard nodig hebben.

Graag ontvangen we jullie reactie en misschien wel aanmeldingen  op het mailadres van het centraal secretariaat. Dat is: centraalsecretariaat@katholiekamersfoort.nl

Dank voor jullie aandacht hiervoor!

Pastoraal team OLVvA