Eén keer per maand is er op zondagmorgen een uitdagende samenkomst in Parochiezaal St. Joseph. Het Zondags Avontuur voor kinderen en ouders, om op een andere manier in het bijbelverhaal van het weekend te duiken.

Het wordt avontuurlijke samenkomst: de kinderen krijgen een uitdagende spelopdracht, de ouders kunnen met elkaar in gesprek. Wie brengt dit avontuur tot een goed einde?
Na een geslaagde eerste bijeenkomst (zie foto) begint het volgende Zondags Avontuur in Parochiezaal St. Joseph op zondag 13 november om 10.00 uur en wordt om 11.00 uur afgesloten met een kort gebedsmoment en natuurlijk koffie, thee en limonade. De deelname is gratis.
Kom maar langs als je durft!

Kinderwoorddienst

Ook in de Kinderwoorddienst tijdens de viering op zaterdag 12 november om 19.00 uur aandacht voor het Evangelie van dit weekend. Het roept misschien een gevoel van ‘bang zijn’ op. Het gaat over allemaal nare dingen die zullen gebeuren, zoals oorlogen. Maar Jezus wil ons niet bang maken, Hij wil ons waarschuwen en bemoedigen dat Hij altijd bij ons zal blijven.
We maken dit keer een rozenkrans, waarbij we willen bidden voor vrede in Oekraïne en andere gebieden waar oorlog is. Wij bidden speciaal dat God voor de mensen in oorlogsgebieden zal zorgen. De Kinderwoorddienst begint om 19.00 uur tijdens de viering in de St. Josephkerk. Welkom!