Joanna Sandbrink heeft de Jongerenonderscheiding van de gemeente Amersfoort gekregen. Een extra feestelijk tintje voor de jaarlijkse Josephdag voor vrijwilligers van de St. Josephkerk.

Joanna ontving de waardering uit handen van loco-burgemeester Micheline Paffen voor haar inzet bij de kinderwoorddienst, als lector en koffieschenker in de kerk, haar inzet voor Oekra├»nse vluchtelingen bij de gemeentelijke opvang en voor activiteiten rond Sint Maarten en Pasen. Paffen noemde Joanna ‘een voorbeeld voor jonge mensen om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de samenleving’.

Een volle zaal met jonge en oudere vrijwilligers gaven een klaterend applaus voor deze jonge vrijwilliger binnen onze gemeenschap. Even daarvoor klonk ook al applaus, toen de vrijwilligers op verzoek van locatieco├Ârdinator Tom Dirks zichzelf mochten belonen voor hun trouwe inzet. ‘Voor en achter de schermen zorgen jullie ervoor dat er in onze kerk waardig gevierd kan worden. En dat er talloze laagdrempelige activiteiten zijn.’ Ondertussen zijn er mooie prijzen gewonnen tijdens de ontspannen bingo. Gezellige hapjes en drankjes maakten de middag compleet.