‘Biddende Moeders’ (Mothers Prayers) houdt komende zaterdag 11 november de landelijke open dag in Hooglanderveen. Mothers Prayers is ontstaan om die moeders te helpen die samen bidden voor hun kinderen en kleinkinderen, en om hen de steun te geven die ze nodig hebben.

De open dag is zowel bedoeld om moeders en vrouwen met een moederhart kennis te laten maken met de spiritualiteit van Mothers Prayers als voor biddende moeders die al samen bidden in MP-gebedsgroepen. Een dag om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Ge├»nteresseerde moeders, oma’s en allen met een moederhart zijn vanaf 10.00 uur welkom in de Parochiezaal van de St. Josephkerk in Hooglanderveen. Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Thema is: Vraag om Leiding. Aansluitend is er om 15.00 uur de mogelijkheid om de heilige Mis bij te wonen in de kerk.

Mothers Prayers (Biddende Moeders, moeders die bidden voor hun kinderen) is in Engeland ontstaan en heeft zich snel over de wereld verspreid. Er zijn nu duizenden groepen in meer dan 80 landen. In oktober 2002 is Biddende Moeders in Nederland van start gegaan.