Wandelen door Amersfoort centrum langs een route met meer dan 1500 lichtjes. Het kan ook dit jaar weer! Op verschillende plaatsen zingen koren, dansen kinderen van de balletschool en speelt de fanfare.

Je komt herders en engelen tegen. Er zijn mede-reizigers op de kerstlichtjestocht die op zoek zijn naar een plaats om te overnachten, maar de herberg is vol. En er dwalen drie soort van koningen rond, die het hebben over een ster die ze geleid heeft. Een jong stel is bevallen van hun eerste kindje. Het is een wonderlijke avond. Er is iets feestelijks gaande.

Iedereen is welkom om zaterdag 16 december tussen 17.00 en 19.00 uur de Kerstlichtjestocht mee te maken. De route is zo uitgezet dat je op elk punt kunt beginnen. Als je met de klok mee naar je eigen startpunt loopt heb je alles gezien: engelen, herders, het Kindje in de stal, de drie wijzen, koren, orkesten, dansertjes en herbergiers en de wensenboom. Een belevenis voor jong en oud, een hartverwarmende manier om in het Kerstverhaal te stappen. Informatie op www.kerstlichtjestocht.nl.