Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26 maart 2023
10:00 - 11:00

Locatie
Parochiezaal St. Joseph

Categorieën Geen Categorieën


Wat betekent het om aalmoezenier bij de marine te zijn? Te midden van wat voor mensen kom je terecht, en wat doe je dan als werk? Het antwoord op die vragen krijg je tijdens het Zondags Ontbijt op 26 maart in Parochiezaal St. Joseph.

Vlootaalmoezenier (én parochiaan) Sebastiaan Benders is te gast tijdens het maandelijkse Zondags Ontbijt. Hij neemt je in een inspirerende presentatie mee aan boord van Nederlands grootste marineschip. Wekenlang alleen water om je heen, wat doet dat met de manschappen? Welke gesprekken heb je als aalmoezenier en wat kun je voor de mariniers betekenen? Benders licht een tipje van de sluier op en laat zien wat er tijdens zijn laatste NAVO-missie in de Baltische Zee allemaal gebeurde.

Het Zondags Ontbijt begint zondag 26 maart om 10.00 uur in Parochiezaal St. Joseph en wordt om 11.00 uur afgesloten met een korte gebedsviering, zoals vlootaalmoezenier Sebastiaan Benders die ook bij de Marine verzorgt. De deelname is gratis, voor de kinderen is er een spellentafel.