Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 1 juli 2023
17:00 - 18:30

Locatie
Parochiezaal St. Joseph

Categorie├źn


Voor de laatste viering voor de zomervakantie kun je pannenkoeken eten in Parochiezaal St. Joseph. Astrid, Danique, Elise, Marieke en Rosa gaan zaterdag 1 juli pannenkoeken bakken om geld in te zamelen voor hun reis naar de Wereldjongerendagen (WJD) in Portugal.

De WJD is het grootste jongerenevenement ter wereld, georganiseerd door de katholieke kerk. Onze jongeren gaan met bijna 1000 andere Nederlandse jongeren van 1 t/m 6 augustus op reis. Omdat zo’n inspirerende reis wel wat kost, kun je ze helpen! Kom gezellig pannenkoeken eten, de jongeren hopen zo op een mooie bijdrage in de reiskosten.

Je kunt zaterdag 1 juli vanaf 17.00 uur aanschuiven, dan kunnen Astrid, Danique, Elise, Marieke en Rosa je ook alles vertellen over de Wereldjongerendagen. Natuurlijk kun je daarna om 19.00 uur naar de eucharistieviering in de St. Josephkerk.
Na de viering verkopen de jongeren koekjes, kaarsjes en kruisjes, dus zorg dat je wat extra geld meeneemt! Ook ligt er een gebedenboekje klaar: je kunt hierin je intenties schrijven. Dan gaan zij er voor bidden tijdens de Wereldjongerendagen! Zo zijn we als parochie met elkaar verbonden.

Parochiezaal St. Joseph, van Tuyllstraat 29 in Hooglanderveen. De zaal en kerk zijn prima bereikbaar met fiets en OV (stadsbus 5, halte Podium; trein station Vathorst) en auto.