Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17 februari 2024
10:00 - 15:00

Locatie
Parochiezaal St. Joseph

Categorie├źn


Aan het begin van het nieuwe jaar wordt er opnieuw een Alpha-cursus gehouden in onze parochie. Een mooie manier om je geloof een opfrisbeurt te geven, of juist meer te weten te komen wat christenen geloven.

De Alpha-cursus is voor jong en oud, voor iedereen met vragen over het leven of het christelijk geloof. ‘Het is heel verrijkend om verhalen uit het leven van andere mensen te horen en welke plaats geloof daarin heeft’, aldus een van de deelnemers. Een ander: ‘Echte verdieping en een tweede keer zal dat nog verder brengen’. En: ‘Een mooie groep verschillende mensen, die dichter bij elkaar kwamen te staan’.

De bijeenkomsten starten met een eenvoudige maaltijd, gevolgd door een korte inleiding en een gesprek in kleine groepen. Is er meer?, wie is Jezus?, waarom zou je de Bijbel lezen? en hoe zit het nou met de kerk?
Doe mee! Er zijn tien avondbijeenkomsten en een zaterdag. Meld je snel aan (alphacursusOLVA@pm.me). We starten maandag (vanaf 15 januari) om 18.45 uur in Parochiezaal St. Joseph.