Een nieuw jaar is begonnen, ook voor dit jaar staat de agenda van de St. Josephkerk bol van de activiteiten. Jong en oud zijn van harte welkom om zich aan te sluiten!

Aan het begin van het nieuwe jaar wensen we elkaar al het goede toe. Ook onze Locatieraad en Pastoraatsgroep: ‘Een zalig 2023 voor jullie allemaal! We kunnen terugkijken op een roerig jaar, waarin vanwege coronabeperkingen veel niet door kon gaan. Toch zijn er ook weer nieuwe initiatieven genomen en is langzaam maar zeker de draad weer opgepakt. En nu kunnen we verder vooruit kijken. Wij hopen dat we velen kunnen ontvangen in en rond onze kerk.’

Vol weekend

Komend weekend staan de eerste activiteiten alweer op het programma. In de Kinderwoorddienst tijdens de eucharistieviering (zaterdag 7 januari 19.00 uur) wordt de nieuwe vierde Koning(in) gekozen. Misschien ben jij wel de gelukkige!

Bij het eerste Zondags Avontuur (zondag 8 januari 10.00 uur) halen we de dobbelsteen tevoorschijn. De kinderen gaan met hun ouder(s) een bijzonder ganzenbord spelen. Er staan allerlei persoonlijke vragen op de vakjes, die alleen jij kunt beantwoorden. Wie haalt als eerste de finish? We sluiten het Zondags Avontuur af met een kaarsje bij Jozef en natuurlijk koffie, thee en limonade. Kom maar langs als je durft!

En om 13.00 uur is iedereen van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van onze parochie. Het Parochiebestuur en pastoraal team hoopt er vele parochianen te ontmoeten. Natuurlijk onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes!

Alphacursus

Tot slot starten we met Alphacursus (maandag 16 januari 18.45 uur). De Alphacursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof en wat dat voor je leven kan betekenen. In de afgelopen jaren hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een Alphacursus gevolgd. Bijna alle deelnemers gaven aan dat de cursus een positieve impact op het leven heeft gehad. Heb je nog nooit een Alpha gevolgd? Dit is je kans! De avond begint met een gezellige maaltijd; daarna is er een inspirerende inleiding waar je over doorpraat met andere deelnemers.