De vrijwilligers van de St. Josephkerk en onze parochie zijn voortdurend actief met nabijheid in de anderhalve-meter-samenleving. We proberen daarmee mensen in onze buurt en verder weg mentaal en soms ook financieel op de been te houden. Zo blijven we ook in deze coronacrisis omzien naar elkaar.

Maar deze nieuwe manier van omzien naar elkaar brengt ook extra kosten met zich mee, die wij met onze parochie zonder aarzelen voor onze rekening nemen. Maar er komt nu wel minder geld binnen. Er kunnen namelijk minder mensen naar de ‘gewone’ vieringen.
Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans. Om alle positieve initiatieven op pastoraal en diaconaal gebied mogelijk te houden, vragen we je om een gulle bijdrage. Zodat we blijvend klaar kunnen staan voor de mensen om je heen!

Help ons!

Steun ons via NL 77 RABO 0123 1000 11 t.n.v. ‘r.k.-Parochie OLVA’ o.v.v. ‘St. Joseph’. Je gift is aftrekbaar van de belasting! Of doe een online donatie via deze website, en klik de optie ‘St. Joseph Hooglanderveen – Vathorst’ aan.
Scan / klik op de QR-code en pas het bedrag gerust aan…