De vierde zondag van de maand is in de St. Josephkerk ingeruimd voor het Zondags Ontbijt. Een smakelijke manier om elkaar te ontmoeten en ook ‘geestelijk’ gevoed worden.

In de laatste editie voor de zomervakantie kun je tijdens het ontbijt luisteren naar het inspirerende verhaal over het werk van de hulporganisatie Dorcas. Dorcas investeert in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld worden. Bij armoede, uitsluiting en crisis creƫrt de hulporganisatie mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen.

Zo hebben Liesbeth en Cor Verduijn kort geleden voor Dorcas gewerkt in Zuid-Soedan en zij komen over hun indrukwekkende en vooral inspirerende inzet vertellen. En laten in woord en beeld zien wat Dorcas kan betekenen in de dagelijkse strijd om te overleven.

Het Zondags Ontbijt begint zondagmorgen 23 juni om 10.00 uur in Parochiezaal St. Joseph aan de Van Tuyllstraat 29 in Hooglanderveen. Voor de kinderen is er een spellentafel. Deelname is gratis, maar een gift voor het ontbijt en Dorcas wordt op prijs gesteld.