Reserveringen vieringen

De maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus zijn nog steeds van kracht. Dat betekent dat er een bezetting mag zijn van maximaal 15% van de zitplaatsen. Ook zijn mondkapjes in onze kerken verplicht.
Online reserveren heeft de voorkeur, maar elke kerk bepaalt zelf of ze ook aanmeldingen op een andere manier accepteert. Aan de deur mag ook, maar de kans is aanwezig dat de kerk ‘nee’ moet verkopen. Er zijn ook online-vieringen vanuit de verschillende kerken, een overzicht staat op de vieringenpagina.

Reserveren is eenvoudig

Met ons digitale reserveringssysteem is het mogelijk een zitplaats te reserveren om een viering bij te wonen. De reserveringstermijn sluit in de meeste kerken 24 uur voor aanvang van de viering.

Klik op de knop van het kerkgebouw van je keuze.
Kies daarna een gewenste datum.

– Kun je ook nog op een andere manier je komst aankondigen?
In het bericht van je geloofsgemeenschap staat of dat kan en zo ja op welke manier.

– Als blijkt dat je helaas toch niet kunt komen, kun je dan je reservering annuleren?
Dat kan helaas niet via dit systeem (uitgezonderd bij de St. Joseph). Toch wil je geloofsgemeenschap dat graag weten, omdat er op die manier mogelijk plaats is voor iemand anders of anderen. Vijf minuten voor aanvang van de viering vervalt je reservering, zodat de vrijgekomen plaats aan een ander vergeven kan worden.

– Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn aanvraag en/of geen goedkeuring: wat kan ik doen?
Check voor alle zekerheid je spambox. Mogelijk zijn de berichten daarin terechtgekomen.

Centraal secretariaat - RK Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort | Kerklaan 22 | 3828 EB | Hoogland | Privacyverklaring