Hof van Lof in Megen lanceert kinderprogramma, een kloostertuin in Noord-Brabant
Al jaren lag er bij de vrijwilligers Hof van Lof de wens iets te kunnen bieden aan de kinderen die de tuin bezoeken. Sinds kort is de kinderspeurtocht dan toch eindelijk een feit! Vanaf nu kan dat dus ook een bezoekje aan de kloostertuin van de minderbroeders franciscanen in Megen, de Hof van Lof, zijn.
Er is in de kloostertuin in Noord Brabant een heleboel te ontdekken, gewapend met een boekje en een tasje met tekenspullen en een loepje. De kinderen maken deze individuele speurtocht met hun (groot-)ouders door de tuin. Aan het einde wacht een kleine verrassing.

Men hoopt vele kinderen in de tuin te mogen begroetten. Vanuit het gedachtegoed van Franciscus wil het klooster de speurtocht bereikbaar maken voor iedereen, daarom is deelname gratis. Een gift is natuurlijk altijd welkom. De speurtocht kan gedaan worden tijdens de openingstijden van de Hof van Lof (van Pasen tot begin oktober op vrijdag- en zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur). Vanwege de rust die men rond het klooster wil bewaren is het niet mogelijk de speurtocht met groepen te doen.

https://www.minderbroedersfranciscanen.net/2023/06/03/hof-van-lof-lanceert-kinderprogramma/

Het Lokaal Team wenst u een mooie, rustgevende zomer!