In de prachtige pastorietuin van de Sint Martinus staat een aantal bijzondere beuken en eikenbomen. Deze willen op zondag 25 augustus a.s. om 12:00 uur gaan verrassen met een prachtig ‘midzomer’ middagconcert.

Pianist Frank Oppedijk en violiste Anoek Brokaar gaan dit verzorgen. Het concert gaat Zomerklanken onder de Bomen heten. Op deze zondagmiddag nodigen wij je uit om de zomer in zijn volle glorie te komen vieren met dit bijzondere concert onder de bomen in de lommerrijke tuinen. Laat je ontroeren door de prachtigste melodieën voor viool en piano, van romantische klanken tot de hartverwarmende muziek van Einaudi. Het wordt een unieke viering van de zomer, waar de muziek harmonieert met de natuurlijke omgeving. Omringd door de groene pracht van de bomen en de tuin, neemt de muziek je mee op een reis van emoties en schoonheid. Dit concert belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Wij hopen je dan ook te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond vol muziek, natuur en zomerse vreugde.

De locatie is een betoverende plek die bekend staat om zijn prachtige tuinen en sfeervolle ambiance. Het biedt de ideale setting voor culturele evenementen die de schoonheid van de natuur en kunst samenbrengen.

Over de Musici: De prijswinnende musici zijn in Amersfoort en Hoogland geen onbekenden. Al 20 jaar treden zij in deze streken op, maar hun muziek bracht hen ook tot in het Concertgebouw en buitenland. Tijdens dit evenement brengen zij een romantisch en neoklassiek repertoire, het publiek meenemend op een muzikale reis vol emotie
en verfijning.

De toegang is gratis, inclusief een door ons aangeboden drankje. Na afloop vragen we u om een vrijwillige bijdrage. Fijn als we u mogen verwelkomen op zondagochtend 25 augustus, de Pastorietuin is vanaf 11:30 uur open.
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Sociaal Cultureel Fonds van De Amersfoortse Verzekeringen en Buurtbudget Hoogland.

Een impressie: Om in stemming te komen bekijk de impressie Onder Einaudi’s Vleugels. Frank Oppedijk en violiste Anoek traden recentelijk op in de Waalse Kerk te Amsterdam. Bekijk de onderstaande Impressie “Onder Einaudi’s Vleugels” (Waalse Kerk Amsterdam)

Interview
Op een later moment leest u op deze site een interview met Pianist Frank Oppedijk.