We hebben in onze parochie regelmatig aandacht voor de oorlog in Oekraïne en de vluchtelingenstroom die op gang is gekomen. Ook komend weekend staat het Zondags Ontbijt stil bij deze voor vele mensen vreselijke situatie.

Parochiane Anna Pownall komt tijdens het Zondags Ontbijt vertellen over haar familie in oorlogsgebied, de hulp die zij geeft en de steun die ze vanuit de GGZ aan vluchtelingen kan geven. Anna startte in het begin van de oorlog een persoonlijke hulpactie voor de getroffen bevolking en via haar werk kan zijn nu vluchtelingen in Nederland psychologisch bijstaan.

Het ontbijt begint zondag 27 november om 10.00 uur in Parochiezaal St. Joseph. Voor kinderen is er een spellentafel. Het ontbijt sluiten we om 11.00 uur af met een kort gebedsmoment in de St. Josephkerk. De deelname aan het ontbijt is gratis.

De Mariakapel achter in de kerk is dagelijks geopend voor stil gebed en een kaarsje. We vragen je speciaal voor Oekraïne te bidden. Om vrede en kracht voor de vele vluchtelingen. Als oproep voor vrede luidt de St. Josephkerk iedere maandagavond om 19.00 uur de klokken.