In verband met pensionering zoekt het bestuur van de RK Begraafplaatsen Amersfoort een medewerker (v/m) voor op het secretariaat aan de Utrechtseweg.

Amersfoort telt binnen de gemeentegrenzen 3 rooms-katholieke begraafplaatsen, ieder met een eigen geschiedenis en uitstraling: aan de Utrechtseweg en bij de kerken van Hoogland en Hooglanderveen. Het zijn toegankelijke en mooie plekken, waar de overledenen hun laatste rustplaats krijgen en waar de levenden hen in herinnering en in ere kunnen houden.

In verband met pensionering zoekt het bestuur van de RK Begraafplaatsen Amersfoort een medewerker (v/m) voor op het secretariaat aan de Utrechtseweg. Daar werken nu twee toegewijde medewerkers die de begraafplaatsadministratie en financiële administratie doen.

Het is leuk en afwissend werk, en als je 10 uur per week beschikbaar bent, verdeeld over 2 tot 3 dagen, kan dit interessant voor je zijn. Je neemt dan allereerst de financiële administratie voor je rekening en doet –indien nodig- ook de begraafplaatsadministratie. Verder pak je algemene secretariële werkzaamheden op, behandelt telefonische vragen en bent het eerste aanspreekpunt voor nabestaanden en andere bezoekers van de begraafplaats.

Met zijn tweeën ben je een ingespeeld team dat elkaar helpt en zo nodig waarneemt bij afwezigheid.

Bezoek de site http://www.rk-begraafplaats-amersfoort.nl en laat je verder informeren over deze afwisselende baan en bijbehorend salaris.
Sluiting 3 juli 2022.