Werkzaamheden in Kerklaan en Engweg in Hoogland
De huidige riolering wordt opgewaardeerd naar een gescheiden rioolstelsel, met een extra rioolbuis voor het schone regenwater. Dit zorgt voor minder overlast bij hevige regenbuien. Ook hoeft hierdoor schoon water niet naar de rioolzuivering maar wordt dit afgevoerd naar oppervlakte water in de wijk. Daarnaast wordt de straat opnieuw ingericht.

Planning
Hieronder de werkvolgorde met bijbehorende data:
1. Berkenlaan/Kerklaan vanaf 21 maart t/m 6 mei
2. Oude Kerklaan/Engweg vanaf 1 april t/m 13 mei
3. Berkenlaan/Zevenhuizerstraat vanaf 12 april t/m 25 mei

Gevolgen
In de gehele periode van 21 maart t/m 25 mei zal het aantal parkeerplaatsen minder zijn. In de 2e periode zal het ook niet mogelijk zijn om te parkeren op de gebruikelijke plekken voor het kerkplein. De verwachting is dat begin mei parkeren wel mogelijk is in het weekend. Later wordt er opnieuw bestraat. Kerkplein zal bereikbaar blijven voor nood- en hulpdiensten en voor rouwauto bij uitvaart.

Lees actuele info hier op de site van de gemeente Amersfoort