Een website is een dynamisch document ofwel er zijn mensen voortdurend bezig berichten toe te voegen of eraf te halen. Soms verplaatsen deze mensen ook even een rubriek.
Op de subsite van de SFX vindt u berichten die betrekking hebben op de SFX zelf of die plaatsvinden in de kerk van de SFX. Er zijn ook veel andere berichten die de hele parochie aangaan inclusief de SFX. Deze berichten en activiteiten vindt u op de algemene site van Katholiek Amersfoort. De activiteiten hebben normaal gesproken een eigen kolom bovenaan deze algemene pagina maar nu even niet. De actie kerkbalans mocht namelijk even de prominente plaats op deze pagina innemen. Tot die tijd staan de activiteiten in de rubriek “Zindex” onderaan die eerste pagina. En ……. als u daar dan toch bent, neem eens een kijkje in de kolom van het spiritueel centrum, jong Katholiek Amersfoort en of Caritas

redactie SFX