Vorig jaar is de H.Kruiskerk tot onze spijt uit de eredienst onttrokken. De kerk is nu verhuurd aan de Baptistengemeente Amersfoort. De Baptisten vieren inmiddels al enige tijd in de kerk. Wij zijn blij dat er in de Kruiskerk weer vieringen plaatsvinden.

De afgelopen tijd is het bestuur druk geweest met het vinden van een goede bestemming voor de spullen uit de kerk en de andere ruimtes. Alle liturgische spullen hebben wij binnen onze parochie of in zusterparochies in het buitenland (Suriname of Columbia) kunnen herplaatsen. De Baptisten hebben ook veel met name praktische spullen overgenomen. Deze maand worden de laatste spullen verhuisd.

Alleen voor het orgel dat in de sacristie staat (zie foto) is nog geen goede plek gevonden. Het orgel is nog in goede staat. Graag zouden wij in contact komen met iemand die dit orgel van ons wil kopen. Over de prijs valt te praten.

Dus als u interesse heeft, u iemand of een organisatie kent die het orgel wil hebben of een goed idee heeft voor de herbestemming dan wil ik u vragen om contact met mij op te nemen. Dit kan via de mail: r.hoes@kpnmail.nl of via de telefoon: 06-41495427.