Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen parochies hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Volgende week valt ook bij jou / u de brief op de mat. Doe je dit jaar (ook weer) mee?

Tijdens deze ingewikkelde en ‘dure’ coronatijd willen we als parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort ook vooruit. We willen een plek zijn en blijven waar we rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor iedereen die onze steun nodig heeft. Jouw / uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2022 vorm en inhoud te geven.

Naast doneren, kun je de Actie ook ondersteunen door er aandacht voor te vragen in uw eigen omgeving. Je kunt bijvoorbeeld de Kerkbalansberichten op Facebook, Instagram of Twitter delen. Zo laat je weten dat je het werk van onze parochie belangrijk vindt. Je kunt hier bijvoorbeeld bij vermelden dat je bijgedragen hebt en anderen uitnodigen hetzelfde te doen.

Doe mee!

Onze parochie met haar veelkleurige gemeenschappen kan alleen bestaan dankzij jouw / uw genereuze financiële steun. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier op deze pagina ruimhartig in.
Alvast veel dank voor je bijdrage! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!