(helaas) GEANNULEERD!!!!!!! Lessons and Carols in de SFX op zondagavond 19 december en de repetities daaraanvoorafgaand.

Ook dit jaar vindt er een Christmas Carolsproject plaats in de St. Franciscus Xaveriuskerk in Amersfoort. Het Festival of Lessons and Carolsproject sluit af met een aangepaste Lessons and Carolsdienst op zondagavond 19 december vanaf half 8 in de avond. Het wordt een afwisselend programma met bekende traditionele én moderne carols op muziek van John Rutter, Ralph Vaughan Williams, Ola Gjeilo, David Willcocks en Peter Warlock.

Elke wat meer ervaren zanger die mee wil zingen in dit sfeervolle en prachtig kerstprogramma is van harte uitgenodigd om mee te doen. Het is een mooie manier om met dit concert muzikaal, sfeervol en saamhorig op weg te gaan naar de kerstdagen. Naast de traditionele Carols die iedereen kan meezingen studeren de projectzangers ook moderne Christmas Carols in.

De carols worden afgewisseld met inspirerende voorgedragen teksten. Projectzangers zijn welkom op 5 repetities op de woensdagavond vanaf 17 november tot  eind december om deze prachtige Christmas Carols in te studeren. De generale repetitie is op woensdagavond 15 december voor de viering op de zondagavondavond van 19 december om half 8.

Er zijn nu nog plekken in verschillende stemgroepen. LET OP: het loopt snel vol!

Aanmelden via secretariaatscc@gmail.com