Op zaterdag 20 november om 19.00 uur is in de Sint Martinuskerk een meditatieve viering. Het thema zal zijn “Wat betekent Jezus voor ons“. Het is dan het hoogfeest van Christus Koning. Vroeger werd dit feest groots gevierd, tegenwoordig doen we dat wat meer ingetogen. In deze meditatieve viering zullen we er over nadenken wat Jezus in deze tijd voor ons kan betekenen.

De zang wordt verzorgd door “Vocaal ensemble Céleste”, een zanggroep bestaande uit vier dames en vier heren. Dit ensemble zingt religieuze muziek uit verschillende tradities en wordt geleid en begeleid door Jan Schuring. Het koor is niet verbonden aan een bepaalde kerk maar zingt op verschillende lokaties zoals het klooster van de zusters van Onze Lieve Vrouw, de Marcus- en Dorpskerk te Leusden en Caroluskerk te Soesterberg. Ook zingen ze een paar maal per jaar in een meditatieve viering in de Joriskerk te Amersfoort. In deze viering zal het ensemble passende mooie liederen zingen in verschillende talen, o.a. van Bach, Stainer, Stopford, Oosterhuis en Taizé.