Om de een/twee jaar komt de basiscathechisatie groep van De Eshof uit Hoevelaken een viering bij ons bijwonen. Vorige jaar kon dit niet doorgaan vanwege Corona, maar dit jaar was er weer gelegenheid en die werd met beide handen aangegrepen. Afgelopen 10 oktober hadden we 7 kinderen en 8 volwassenen bij ons op bezoek. Na afloop van de viering kregen de kinderen de speurtocht van de SFX uitgedeeld. De kleindochter van Sonja was ook in de kerk en speurde ook gezellig mee. De speurtocht is nog altijd een succes. 😊 Hartstikke goed als ze vragen stelden, omdat ze er niet helemaal uitkwamen, of wanneer ze nieuwsgierig waren. We hebben weer wat in “hun rugzakje” gestopt.

Na afloop kregen we een mooie bedank kaart voor de hele geloofsgemeenschap en een reep Tony Chocolonely. De tekst op de kaart luidt “Beste Marja en alle leden van de Xaverius, wat fijn dat we weer bij jullie mochten zijn deze ochtend om samen te verbinden in geloof. Dank je wel voor de gastvrijheid en de zorgen en de leuke puzzeltocht. Groetjes, Basiscatechesegroep De Eshof!”. De chocoladereep hebben we in de mand van de Voedselbank gedaan. 😊

Marja Hogendoorn & Patricia Lambooij