Werelddag van de armoede 17 oktober deurcollecte Caritas
PCI Werkgroep St. Martinus geeft met stille hand

Parochiële Caritas Instelling van OLVA is een armenfonds van onze parochie. Mensen die een (acuut) geldprobleem hebben, kunnen snel geholpen worden. Vaak gaat het om een fiets, koelkast of tandartskosten. Een directe oplossing is nodig, waar geen geld is voor aanschaf of te vergoeden. In alle gevallen gaat het om een eenmalige schenkingen om deze noodsituatie op te lossen. De aanvragen worden gedaan op caritasamersfoort.nl

Kees Tondeur en Carolien van Middelaar behandelen namens OLVvA Caritas de hulpaanvragen voor Hoogland, Nieuwland, Kattenbroek, Zielhorst en Bunschoten. Veel aanvragen komen binnen via hulpverleners, buurman of vriendin die een noodsituatie zien. Deze mensen kunnen een aanvraag doen of diegene die geld nodig heeft.
Ga naar onze website (caritasamersfoort.nl) en dien een aanvraag in. De aanvragen worden discreet en snel behandeld.
Kijk eens om je heen. Er zijn meer mensen arm dan u denkt. Schroom niet en vraag ernaar wat er nodig is om uit die situatie te komen. Mensen zijn terughoudend van hulp die ze nodig hebben i.v.m. geldzaken. Luisteren helpt enorm en samen zoeken naar een oplossing is fijn voor beiden.
Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk, ons team willen we graag uitbreiden met nieuwe leden. Neem dan hier per email contact met hen op.

Met vriendelijke groet,
namens werkgroep PCI ST Martinus Hoogland
Carolien van Middelaar en Kees Tondeur