Wegens succes geprolongeerd organiseren de Vrienden van St. Martinuskerk op zaterdagavond 18 september a.s. een Zwoele Zomerse Filmavond in De Pastorietuin. Op deze avond wordt de monumentale film: La Vita È Bella vertoond.

Het verhaal van deze film is: Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een Italiaanse man met zijn vrouw en zoontje afgevoerd naar een Duits werkkamp. Om het kind het vooruitzicht van een zekere dood te besparen, stelt hij de reis voor als een spel, waarin je prijzen kunt winnen. De man gelooft er heilig in dat hij de geestelijke gezondheid van zijn zoontje kan redden en gaat vastbesloten door met toneelspelen, zelfs wanneer ze in het kamp zijn aangekomen en keihard moeten werken.
Bekijk hier de trailer van deze film.

 

De gezondheidscheck
LET OP: De toegang is gratis en u moet een vaccinatiebewijs of testbewijs kunnen laten zien via de de coronamelder-app of op papier!

I
Deze avond wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van St. Martinuskerk

Kom op tijd, want we kunnen maximaal 100 gasten ontvangen! Deze avond begint om 19:30 uur!
We gaan er een mooie avond van maken samen met mooi weer!