Met een aantal betrokken mensen kwamen we recent bij elkaar in de tuin voor een ‘inspiratieborrel’. We kwamen tot de conclusie dat de prachtige tuin naast het kerkgebouw een verborgen schat is. Een mooie plek om ontmoetingen mogelijk te maken. Dit past helemaal bij de uitnodigende en open geloofsgemeenschap die we willen zijn.
De tuin als oase van rust voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Mensen steken regelmatig een kaarsje aan in de Mariakapel of brengen een bezoekje aan de begraafplaats. Het is fijn als bezoekers een moment in de pastorietuin op een bankje kunnen zitten en in de schaduw van de oude beukenboom even bij kunnen komen.

Bij ontmoetingen ontstaat er aandacht voor elkaar en komt nieuwe energie vrij. Kleine gesprekjes die een groot effect kunnen hebben.
In de zomermaanden juli en augustus zal daarom het tuinhek (rechts van het kerkplein) elke dag geopend zijn.
Daarnaast zal elke woensdag van 15-17 uur ook de kerk open zijn. Het streven is dat er dan orgelmuziek klinkt. In de tuin serveren we koffie en er is ruimte voor een gesprek of een praatje.

Indeling openstelling kerk/tuin in augustus

datum Gastvrouw/Gastheer Organist 
Woensdag  4-8-2021 Vacant Henritha van Valkengoed Piet van Eijsden
Woensdag 11-8-2021 Ans Kruisselbrink Ad v Dijk Hein Hof
Woensdag  18-8-2021 Vacant Vacant Bea van de Hoef
Woensdag  25-8-2021 Carolien van Middelaar Marian van Nimwegen Jan Schurink en Astrid Sparreboom, fluit en zang.

Na de coronaperiode willen we elkaar vaker ontmoeten; om te inspireren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Met elkaar op zoek gaan naar ideeën en initiatieven hoe we samen verbindend kunnen zijn voor iedereen die dit aanspreekt. Het is fijn als jij een keer aansluit bij deze inspiratiebijeenkomsten. Heb jij interesse of wil je er meer van weten?
Wat houdt je tegen om ons te bellen of mailen! Je bent meer dan Welkom!

Carolien van Middelaar: carolien68@icloud.com
Ad van Dijk: advandijk1@gmail.com
Ans Kruisselbrink-Borgonjen: ans@kruisselbrink.eu