Wil je ontsnappen aan de hectiek van alledag, je terugtrekken in een groene oase binnen de stad en daarbij wegdromen bij kunst? LKG de Ploegh toont met elf kunstenaars hun werk in de Frans en Hilde Hof, achter de St. Franciscus Xaveriuskerk. Deze tuin, die doorgaans beperkt geopend is voor publiek, opent vanaf 11 juli zijn deuren voor deze eenmalige expositie. De kunstenaars laten zich inspireren door de natuur en de omgeving. Het resultaat is een ervaring om even bij weg te dromen: bij een geldboom als uit een sprookje of een wonderschoon keramisch gedrocht. De expositie Hemelladder tilt je even op uit de dagelijkse sleur in een unieke groene omgeving.
Deze tentoonstelling is samengesteld door curator Jaap Velzerboer.

Met werk van: Jacqueline Bohlmeijer, Simone de Groot, Thijs Jaeger, Flip Lambalk, Bert Neelen, Rian Peeperkorn, Willeke van Ravenhorst, Lies van der Sluis, Linda Verkaaik, Jos Verschaeren, Müge Yilmaz.

NB: de afbeelding is van werk van Willeke van Ravenhorst

Locatie: Locatie: Frans en Hilde Hof, achter St. Franciscus Xaveriuskerk
’t Zand 31, 3811 GB Amersfoort (bereikbaar via de St. Agathastraat en de doorgang naast de fysiotherapeut)

Looptijd: van 11 juli tot en met 10 oktober 2021

Openingstijden: donderdag en vrijdag 11 – 17 uur, zaterdag en zondag 13 – 17 uur.