KONINGINNEDAG voor Els,

Vrijdag 30 april j.l. heeft Els Lautenschutz afscheid genomen als hoofd van de werkgroep Bloemen.

Zij heeft die taak met veel plezier en een grote inzet 25 jaar lang gedaan, nadat ze deze in 1996 heeft overgenomen van Trudie Briedé. Wij als bloemengroep zullen haar missen. Els was altijd ìn voor ideeën voor versiering in de Adventsweken en met Kerst, voor de Vastentijd en de Stille Week, voor Pasen en Pinksteren.

Zij bestelde- alles bij elkaar geteld- duizenden tulpen en narcissen, gerbera’s en gipskruid en – niet te vergeten- de schutbladen van de Anthurium voor Pinksteren-als tongen van vuur- en nog veel andere items in alle kleuren van het kerkelijk jaar.
Op de gezamenlijke versierochtenden voor de hoogtijdagen stond ‘ s zaterdags om 9 uur koffie en thee klaar met Kerst-of Paas/Pinksterbrood en voor ieder een attentie in de vorm van een tijdschrift, een kerstversiering, een mooie pen ( vond Joop heel belangrijk!) of velerlei andere presentjes met een kaartje met wens en groet.

Lieve Els, we danken je hartelijk voor de wijze waarop je leiding gaf aan de bloemengroep, vijfentwintig jaar lang, en we missen je nu al. Gelukkig nam Marcella onmiddellijk taken van je over en de Paasversiering van dit jaar heeft niet geleden onder je vertrek. We gaan met goede moed verder in jouw spoor.

Namens de bloemengroep, francien woets.