Negen jongeren uit onze parochie zullen zondagmiddag in de Sint Martinuskerk het heilig Vormsel ontvangen. Rector Patrick Kuipers is de Vormheer.
Al begin januari waren Alba, Camille, Daan, D’shaniq, Jara, Lieve, Luna, Melissa en Naya klaar met de vormselvoorbereiding. Helaas gooide corona roet in het eten doordat het Bisdom alle vormselvieringen uitstelde. 18 april werd de nieuwe datum.
De afgelopen week hebben de vormelingen de draad weer opgepakt. Met een herhaal-les, een online bijeenkomst rond vergeving, online kennismaken met de vormheer, en nu zijn ze helemaal klaar voor het Vormsel.

De viering op 18 april is alleen toegankelijk voor de vormelingen en hun ouders. Maar wie thuis mee wil kijken kan dat doen via kerkomroep.nl (kies Hoogland, kies Martinus en vergeet niet het geluid aan te zetten, rechtsonder)