Het is inmiddels een mooie traditie in de St. Josephkerk, de verkiezing van de vierde koning. Ook aan het begin van 2021 is er weer een nieuwe koning uit ons midden gekozen.

Lennard I is de vierde koningNa Wendel II is dit jaar op het feest van Driekoningen de eer te beurt gevallen aan Lennard I. Deze jonge koning bracht extra geschenken naar het kindje Jezus in de stal, waaronder een prachtig gemaakte ster. Een jaar lang wijst Lennard I ons de weg naar Jezus en wijst ons op Zijn boodschap van vrede.

De komende weekenden is de kerststal van 14.00 tot 16.00 uur geopend, misschien vang je wel een glimp van Lennard I op…

Je kunt tot en met zondag 17 januari terecht in de kerk en op het plein. In verband met de schoolsluiting heeft VeenPower besloten ook het kersthuisje langer te laten staan. Daarmee hopen we samen nabij te kunnen zijn in deze moeilijke tijd. Hou je aan de coronaregels en voel je welkom!